Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jó nekünk!

Miért kell az életünket mindig újra írni?

Friss topikok

  • teknős: @blah: Bizonyítékod is van rá, vagy csak óvodás szintű a vitakultúrád? (2013.04.09. 13:49) Politikai erőszak Magyarországon!?
  • sazoland: @mokevar: Időnként a korom ellenére naivnak tűnök. Talán az is vagyok. De még hiszek abban, hogy v... (2013.04.08. 21:31) Ha én lennék a miniszterelnök...!
  • sazoland: Ezek a rohadt közvetítők szegény bankárokat ilyen dologra kényszerítették és ezt is megetették az ... (2011.12.23. 20:53) Végre megvan a bűnös!!!
  • sazoland: Úgy találnak ki adót, hogy azt sem tudják mit akarnak. Nincs megfogalmazva, mi az egészségtelen. A... (2011.06.29. 22:02) Hamburgeradó? Chipsadó? Vagy mi?
  • sazoland: Gyalázat! Amennyit a demokrácia ellen ebben az egy évben bűnöztek, eddig csak a Rákosi féle banda ... (2011.05.27. 22:46) Töröljük a Kádárkorszakot!

Linkblog

2011.04.04. 08:33 sazoland

Nekünk az EU ne mondja meg...!

Ülök a reggeli kávém mellett és az Interneten olvasgatom a híreket. Nem tudom elkerülni az Európa Tanács vizsgálódásáról szóló híreket. A magyar demokrácia működésére kíváncsiak. A jogrend jelenlegi illetve tervezett állapotát vették górcső alá. Természetesen a FIDESZ prominens képviselői azonnal farkast kiáltanak. Az MSZP mindenért a hibás. 2006 végén, vagy 2007 elején, már nem emlékszem pontosan Orbán Viktor kint járt Brüsszelben és beszédet mondott. A téma az volt, hogy az unió függesszen fel minden támogatást, amit Magyarországnak nyújtani akart-akar, mert a jelenlegi hazug kormány illegitim, ezért nincs is joga dönteni arról, hogy ezek a pénzek hogyan kerüljenek felhasználásra. Alig van a kettő között különbség. Orbán Viktor Miniszter elnök Úr viselkedése véleményem szerint akkor színtiszta hazaárulás volt, amiért fizetnie kellett volna. Ezen kívül még más törvénytelenséget is követett el, de az akkori "elnyomó, szemkilövő, büdös kommunista" kormány nem tett semmit ellene. Ezzel szemben ma minden rosszat az MSZP orrára kívánunk húzni. Még az is bűnük, ha véleményt fogalmaznak meg, pláne, ha ez nem találkozik a kormányéval. Már éltünk meg hasonlót. Aki kiment nyugatra, ott nyilatkozott valamelyik médiának, és kritikus véleményt fogalmazott meg Magyarország működésével kapcsolatban, vagy haza sem mert jönni utána, vagy haza merészkedett, de itthon bűnhődnie kellett. Ma eddig még nem mert elmenni a kormány, még letartóztatások nincsenek emiatt, de félek ez sem tart sokáig. Az elvtársak módszere régen is így működött. Nem a munka elvégzése volt a fontos, hanem a bűnbak keresése. Most sem folyik más. Egy éve csak arról papolnak, milyen bűnök voltak az elmúlt nyolc évben. Ha meg valami munkát is végeznek, az vagy egyszerű "parasztvakítás", vagy a demokráciát leépítő munka.

Mindenkinek el kell gondolkodni, vajon hová vezet ez az út. Országunkat sújtották tragédiák, hibás döntések és a gazdasági világválság egyaránt. Most FIDESZ sújtotta terület lettünk.

Az unió nem fogja hagyni, hogy a FIDESZ miatt bármilyen törekvés megtörjön. Az esetleges szankciót viszont mindannyian szenvedni fogjuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr642797913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása