Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jó nekünk!

Miért kell az életünket mindig újra írni?

Friss topikok

  • teknős: @blah: Bizonyítékod is van rá, vagy csak óvodás szintű a vitakultúrád? (2013.04.09. 13:49) Politikai erőszak Magyarországon!?
  • sazoland: @mokevar: Időnként a korom ellenére naivnak tűnök. Talán az is vagyok. De még hiszek abban, hogy v... (2013.04.08. 21:31) Ha én lennék a miniszterelnök...!
  • sazoland: Ezek a rohadt közvetítők szegény bankárokat ilyen dologra kényszerítették és ezt is megetették az ... (2011.12.23. 20:53) Végre megvan a bűnös!!!
  • sazoland: Úgy találnak ki adót, hogy azt sem tudják mit akarnak. Nincs megfogalmazva, mi az egészségtelen. A... (2011.06.29. 22:02) Hamburgeradó? Chipsadó? Vagy mi?
  • sazoland: Gyalázat! Amennyit a demokrácia ellen ebben az egy évben bűnöztek, eddig csak a Rákosi féle banda ... (2011.05.27. 22:46) Töröljük a Kádárkorszakot!

Linkblog

2012.10.12. 08:44 sazoland

Ne gyűlöljetek!

Kedves Natasa!   

janics.jpg

Nem gyűlöllek. Nincs miért. Évekkel ezelőtt úgy döntöttél, hogy a hazád helyett Magyarországot választod sikereid kiinduló pontjának. Akkor mindenki örült, mert jöttél. Aztán évekig mindenki örült, mert a teljesítményednek köszönhetően, ha jól számoltam világversenyeken 38-szor csendült fel a Magyar Himnusz. Azt gondolom, hogy örülhetünk, hogy itt voltál. A profi sport ilyen. Ma itt, holnap ott. Senkinek nem könnyű, mégis a józan ész váltásért kiált. A szív Téged most hazaparancsolt. Azt gondolom jogod van hozzá. És mindenkinek azt javaslom értse meg a döntésedet. Mi magyarok meg tudtunk bocsátani Puskás Öcsinek aki ízig vérig magyar volt, mégis el tudott menni. Ő csak egy a sok millióból, aki elhagyta a szülőhazáját, de mindegyiknek megbocsátottunk. Miért lenne pont Veled szemben ellenérzés, amikor Te HAZAMÉSZ.

Na persze érts meg minket magyar szurkolókat is! Ma azt érzi mindenki, hogy amikor segítő kézre volt szükséged, jöttél, amikor már egyedül is boldogulsz elmész. Szerintem ez is megbocsátható, hiszen minden macska nő, és minden nő egy kicsit macska. És bizony a macska ilyen. Ha hajlandó vagy etetni, ő hajlandó hagyni, hogy megsimogasd. de ha jól lakott, tovább nincs simogatás. Tudom, hogy ezzel most magamra zúdítok jó néhány nő haragját, de hát már annyit viszek így is, hogy ez a kicsi már nem fog ledönteni a lábamról.

Szívemből azt gondolom, hogy nem csak viszel adtál is. Arra vigyázz, hogy ne beszélj butaságokat. Nagyon rosszul hangzott, amikor azt feszegetted, hogy sosem érezted itthon magadat. Bizony mi befogadtunk. Az, hogy ezt Te nem érezted, a Te hibád. Ez a nép ilyen. Kevés embert fogad be és nehezen enged el. Nehezen bocsát meg. Nem az a gond, hogy menni akarsz, csak vigyázz mit mondasz, mert ha eljátszod azt amit elnyertél sosem kapod vissza.

Natasa! Nagyon sok sikert kívánok a további pályafutásodra. Sajnálom, hogy elmész, de elfogadom a döntésedet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr874833717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása