Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jó nekünk!

Miért kell az életünket mindig újra írni?

Friss topikok

  • teknős: @blah: Bizonyítékod is van rá, vagy csak óvodás szintű a vitakultúrád? (2013.04.09. 13:49) Politikai erőszak Magyarországon!?
  • sazoland: @mokevar: Időnként a korom ellenére naivnak tűnök. Talán az is vagyok. De még hiszek abban, hogy v... (2013.04.08. 21:31) Ha én lennék a miniszterelnök...!
  • sazoland: Ezek a rohadt közvetítők szegény bankárokat ilyen dologra kényszerítették és ezt is megetették az ... (2011.12.23. 20:53) Végre megvan a bűnös!!!
  • sazoland: Úgy találnak ki adót, hogy azt sem tudják mit akarnak. Nincs megfogalmazva, mi az egészségtelen. A... (2011.06.29. 22:02) Hamburgeradó? Chipsadó? Vagy mi?
  • sazoland: Gyalázat! Amennyit a demokrácia ellen ebben az egy évben bűnöztek, eddig csak a Rákosi féle banda ... (2011.05.27. 22:46) Töröljük a Kádárkorszakot!

Linkblog

2011.03.08. 12:36 sazoland

Isten éltessen minden nőt!

Én mindig úgy éreztem, hogy ez az egyik szép és őszinte ünnepünk. Ünnepünk!! Mindannyiunk ünnepe nemre való tekintet nélkül. A nőknek azért mert kényeztethetik őket, a férfiak pedig kényeztethetnek. Ez nem közhely. Így kell lennie. Így kellene lennie! Ahogy írtam így éreztem. Ma hallgattam az egyik rádiót, ahol egy hölgy lebugyutázta a nőnapot, mert ilyenkor úgy emlékeznek meg róla, mint nőről. Róla nem mint nőről beszéljenek, hanem mint emberről. Tisztelettel ezt még mint szó, vagy mondatfordulatot sem értem, az értelmét pedig végképp nem tudom hová tenni. Mit jelent az, hogy én nem NŐ vagyok, hanem EMBER? Az első nemi kérdés, míg az utóbbi biológiai kérdés. A nőnap pedig egy erkölcsi, etikai, tiszteleti, együttélési, szereteti, és még sorolhatnám a továbbiakat, amik alapján mi férfiak felnézhetünk egy nőre. Mert kedves riportalany hölgy, mi egészséges, férfias férfiak felnézünk a nőkre, és ezt ilyenkor a mindennapokon felül legalább egy soron kívüli szál virággal, egy tábla csokoládéval boldogan kinyilvánítjuk.

A riportalany azt feszegette, hogy ma, ha egy lány nem viselkedik nőiesen, akkor mindig fenyegetve kell éreznie magát, hogy nem fogják szeretni a fiúk. Kedves hölgyem, Ön szerint a mai "fránya" lányok hogyan viselkednek? Mennyi esélye van egy lánynál annak a fiúnak aki lányosan viselkedik? Ugyanannyi, mint annak a lánynak, aki férfiasan viselkedik! A párkapcsolat egy puzzle játék. A pár egy szabályos kerek. A két fél egy-egy félkör. Az összeillesztés a kérdés. Ez egy szabálytalan vonal. Az a két fél fog sokáig együtt maradni ahol ez a két szabálytalan görbe egymáshoz nagyon hasonló és valamennyire rugalmas. Nem az a kérdés, hogy melyik fél a nő és melyik a férfi. Az a kérdés, hogy a vonalak összeilleszthetők vagy nem. Egy nő viselkedhet férfiasan, de akkor meg kell találnia azt a partnert, akinek a felezővonalával összeillik. Nem az a természetes, ha egy nő férfiasan viselkedik, de nem is bűn. De ne akarja ennek a boldog befogadására senki a férfiakat kényszeríteni. Legalábbis azokat akinek ez nem tetszik.

Az, hogy mi a férfias és mi a nőies, mindenki maga érzi a lelkében. Nem kell megmagyarázni. Egyszerűen szeretni kell azt az állapotot, hogy valaki nő. Együtt kell élni azokkal a szépségekkel amit Isten nőiesség néven adott neki. El kell fogadni azokat a támogatásokat, amit egy igazi férfias férfi ad neki. Ez egy férfinak is jó.

Hát szeressük egymást nők férfiak, és ne akarjuk bebizonyítani, hogy bármelyikünk több mint a másik.

Isten éltessen minden nőt boldogságban és szépségben!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr1002721462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása