Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jó nekünk!

Miért kell az életünket mindig újra írni?

Friss topikok

  • teknős: @blah: Bizonyítékod is van rá, vagy csak óvodás szintű a vitakultúrád? (2013.04.09. 13:49) Politikai erőszak Magyarországon!?
  • sazoland: @mokevar: Időnként a korom ellenére naivnak tűnök. Talán az is vagyok. De még hiszek abban, hogy v... (2013.04.08. 21:31) Ha én lennék a miniszterelnök...!
  • sazoland: Ezek a rohadt közvetítők szegény bankárokat ilyen dologra kényszerítették és ezt is megetették az ... (2011.12.23. 20:53) Végre megvan a bűnös!!!
  • sazoland: Úgy találnak ki adót, hogy azt sem tudják mit akarnak. Nincs megfogalmazva, mi az egészségtelen. A... (2011.06.29. 22:02) Hamburgeradó? Chipsadó? Vagy mi?
  • sazoland: Gyalázat! Amennyit a demokrácia ellen ebben az egy évben bűnöztek, eddig csak a Rákosi féle banda ... (2011.05.27. 22:46) Töröljük a Kádárkorszakot!

Linkblog

2011.03.23. 17:26 sazoland

Schmitt elnök Úr múltja!

Tisztelt politikusaink!

Valahol végét kellene venni ennek az egymás dobálásának. Nehogy valaki azt gondolja, most Schmitt Pál elnök Úr pártján állok. Senki pártján nem állok most. Nem az zavar, hogy Schmitt Pál előéletéből előrángatunk, számára kellemetlen adatokat. Nem az a bajom, hogy mutogatjuk, mennyire képtelen az országunk államfője helyesen írni. Az a bajom, hogy a politika évtizedek óta azon lovagol, ki, mit csinált ezelőtt 10-20-30-40 évvel. Gyurcsány miniszterelnök Úrnak még az apósát is az "orrára húzták". Pokorni Zoltánnak az édesapjáról derültek ki dolgok. És még sorolhatnánk Abától Zsúborig (magyar keresztnevek tára). A FIDESZ-szel az a probléma, hogy amikor ők verték rá a balhét az MSZP-s vezetőkre, az természetes volt, a magyar nép jogos információéhségének a kiszolgálása. Ha viszont az ő oldalukat éri egyébként igaz, de véleményem szerint is nemtelen támadás, akkor felháborodnak. "a vita méltatlan, ezért nem is kívánok rá reagálni, és nem is hiszem, hogy ilyen törvényjavaslatot meg fogunk vitatni a parlamentben".(Orbán Viktor miniszterelnök Úr) Szerintem sem kellene már egymás előéletében turkálni. 

Tisztelt kormánypárti politikus Hölgyek és Urak!

Végre dolgozni kellene! Nem ilyen és számos más látszatmunkát végezni.

Nem a pálinkafőzés szabadsága a kérdés, hanem a hitelek visszafizethetetlensége.

Nem a kettős állampolgárság a fontos, hanem az Önök kiváló munkájának köszönhető növekvő árak és csökkenő jövedelmek. 

Nem az anyukáknak adható plusz szavazatról kellene kérdezni, hanem, hogy akarunk-e ilyen cinikus, félrevezető és belőlünk bohócot csináló vezetőkkel irányított világban élni.

Nem az alkotmány átírásának kutyakomédiájával kellene foglalkozni, hanem az ország gazdaságát kellene olyan irányba terelni, hogy ne kelljen állandóan reszketnünk, mi lesz holnap.

Nem egy letűnt világ szt tisztjeinek neveire vagyunk kíváncsiak hanem arra, hogyan vezetik ki az országot ebből a megalázó állapotból ahol gazdaságilag és politikailag is leledzünk. És ne mutogassanak vissza az előző kormányokra, mert ezt Önök sem fogadták el az előző időszakban.

Ne bűnbakokat keressenek, hanem bizonyítsanak, hogy tudják a megoldást a problémáinkra. Nyolc évig mást sem hallottunk, mint, hogy néhány hónap alatt rendbe lehet tenni mindent csak bízzuk meg Önöket. Nos megtettük, Önök mégis egy éve csak lefelé vezetik az országot.

Még egyszer kérek minden politikust, hogy hagyjuk abba a sárdobálást. Talán így több idő és energia jutna dolgozni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr262765526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása