Indavideó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jó nekünk!

Miért kell az életünket mindig újra írni?

Friss topikok

  • teknős: @blah: Bizonyítékod is van rá, vagy csak óvodás szintű a vitakultúrád? (2013.04.09. 13:49) Politikai erőszak Magyarországon!?
  • sazoland: @mokevar: Időnként a korom ellenére naivnak tűnök. Talán az is vagyok. De még hiszek abban, hogy v... (2013.04.08. 21:31) Ha én lennék a miniszterelnök...!
  • sazoland: Ezek a rohadt közvetítők szegény bankárokat ilyen dologra kényszerítették és ezt is megetették az ... (2011.12.23. 20:53) Végre megvan a bűnös!!!
  • sazoland: Úgy találnak ki adót, hogy azt sem tudják mit akarnak. Nincs megfogalmazva, mi az egészségtelen. A... (2011.06.29. 22:02) Hamburgeradó? Chipsadó? Vagy mi?
  • sazoland: Gyalázat! Amennyit a demokrácia ellen ebben az egy évben bűnöztek, eddig csak a Rákosi féle banda ... (2011.05.27. 22:46) Töröljük a Kádárkorszakot!

Linkblog

2012.01.14. 21:57 sazoland

V. V. Viktor, Feri, Gábor, Zsolt, Attila és András

A FIDESZ kormányt dicsérő szimpátia tüntetést szervez. Én megértem. Igazuk van, hiszen az elmúlt hónapokban elég komoly támadássorozat érte a kormány munkáját. Megértem őket, mert ha ez a folyamat így megy tovább, akkor két év múlva a választásokon majdnem biztos a bukásuk.

De mi ez az egész? Szimpátia tüntetés, unszimpátia tüntetés? Szerintem ez az egész így röhejes. Ma egy felháborító és kiábrándító kiszavazóshowban vagyunk. Mintha egy nagy tévéműsor nézői lennénk. Kérem ez a VALÓ VILÁG! A villában Viktor, Feri, Gábor, Zsolt, Attila és András még ellenállhatatlanul küzd a nézők szimpátiájáért. Viktort egyszer már kiszavazták, de a nézők kérésére visszaengedték a villába. Ferit kiszavazták, de tekintettel kommunikációs képességeire a kiszavazóshow-k és az afterpartyk műsorvezetését rábízták. Gábor, Attila, Zsolt és András új a játékban. Még azt hiszik hogy nyerhetnek. Ezért harcolnak. Gábor már a beszavazásnál megígérte, hogy aki neki nem tetszik, egyszerűen kirugdossa a házból. Ezért bizony el is követ mindent. Ha kell katonákat gyűjt maga köré és megfenyeget mindenkit, akit nem Gábornak hívnak. András azt gondolta, hogy szelíd gondolkodásával majd új színt visz a villába. Hát nem sikerült neki. Ezt mára ő is belátta és elkezdett hátrálni. Ma még nem tudjuk, hogy milyen taktikára vált. Talán a riportszobában sírva fogja meggyónni eddigi tévedéseit, de az is lehet, hogy bekeményít és megpróbálja felvenni a harcot Gáborral. Attila eddig kiegyensúlyozottan küzdött. Különösebb szimpátiát nem is ért el, de az sikerült, hogy eddig senki nem kötött bele. Feri mindent megpróbál besöpörni. Kemény, határozott. Mély meggyőződése, hogy ha egyszer már ki is szavazták, még egyszer ez nem történhet meg. A következő időszakot megnyeri. Ezért új barátokat keresett, szerényebb, de határozottabb stílust vett fel mint korábban. A csapatból Zsolt a legtaktikusabb. Szép csöndben megbújik Viktor háta mögött. A kamerák már olyat is rögzítettek, hogy amikor a zöld kendőt a kezére akarták tenni, akkor is Viktor kezét emelte fel. Viktor talán a legkiszámíthatatlanabb figurája a társaságnak. Időnként aggodalmas, máskor bárkit lekokiz, sallereket osztogat. Mindent elkövet a győzelemért. Hívei tüntetést is szerveznek neki. Ezzel együtt érzi, hogy nem áll jól a szénája. Ezért szinte naponta mást mond. Senki nem tudja mi történhet körülötte a következő pillanatban.

Közben mi nézők csak kapkodjuk a fejünket, forgatjuk a szemünket és ölre megyünk azokért akik szimpatikusak nekünk. Kár, hogy egyre többen nem tudjuk fizetni az áramot, a kábeltévét, így fogalmunk sem lesz a végén, hogy ki nyer, mert addigra, vagy éhen haltunk, vagy megöltük egymást.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány parlament tüntetés semjén valóvilág pártok vona mesterházy schiffer kiszavazás


A bejegyzés trackback címe:

https://atszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr823546162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása